Over Inktspecialist

Inktspecialist is de inktcartridge-, toner- en printerspecialist van Nederland. Wij verkopen de merken HP, Canon, Brother, Epson, Samsung, Lexmark en Dell. U kunt bij ons terecht voor het hervullen van inktpatronen, maar ook voor een uitgebreid assortiment huismerk inktcartridges en toners. Daarnaast verkopen wij diverse printersupplies. Denk hierbij aan (foto) papier, USB-sticks, USB-kabels, SD-cards, batterijen etc. Sinds 2004 vindt u ons op verschillende locaties in het land. Meer info.

Hervullen

Inktcartridge leeg? "Wij hervullen alle merken en typen inktcartridges & toners." Het hervullen van een inktcartridge is veel goedkoper en beter voor het milieu. In een nagevulde inktcartridge zit meestal veel meer inkt. Vaak is deze met meer dan de dubbele hoeveelheid gevuld. Meer info.

Huismerk inktcartridges

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de beste fabrikanten selecteren. Onze leveranciers zijn allemaal ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd. De inktcartridges voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Meer over huismerk cartridges weten?

Toners voor laserprinters

Inktspecialist is de nummer 1 in het leveren en hervullen van toners voor laserprinters. Omdat wij al meer dan 10 jaar deze producten leveren aan zowel particulieren als de zakelijke markt weten wij precies wat de voordeligste en beste oplossing voor u is. Of u nou een zzp'er bent of een grote onderneming heeft, Inktspecialist geeft u advies op maat. Toner leeg?

Franchise

Inktspecialist is een solide keten, gespecialiseerd in het hervullen van lege inktcartridges en toners. Bovendien biedt Inktspecialist een allesomvattend assortiment aan originele printware. Daarnaast is Inktspecialist continu opzoek naar nieuwe producten die binnen het assortiment passen. De combinatie van kwaliteitsproducten en deskundig advies voor een scherpe prijs maakt dat de klanten graag terugkomen bij Inktspecialist. Kortom, een bedrijf dat meegroeit en innoveert binnen de franchisemarkt.

banner home rechts.jpgHuismerk alles op voorraad
Business_Partner_Insignia-big.jpg
toners_voorraad.png
footer_brands